top of page

Architectuur is heel persoonlijk... dus laat ik allereerst iets over mezelf vertellen...

 

Ik ben in 1982 geboren in Breda. Al van kinds af aan wist was ik erg geïnteresseerd in kunst en architectuur. Architectuur is voor mij niet alleen een gebouw, maar gaat verder dan dat. Het zijn de structuren om je heen, die je leefomgeving bepalen. Het mooie aan architectuur is dan ook het een samenspel van 'heldere structuur' en 'creativiteit'. Daarom ligt het vak me denk ik ook zo goed aan de ene kant ben ik ook heel geordend en tegelijkertijd ook helemaal niet. De grenslijn daarin opzoeken creëert een interessante leefomgeving die nooit verveelt.
 

In 2008 studeerde ik af als architect aan de TU Delft. Tijdens mijn studie volgde ik ook lessen aan het Southern Californian Institute of Architecture in Los Angeles en liep ik stage bij gerenommeerde bureaus zoals Soeters Van Eldonk, Kay Elliott (UK).

Na mijn studie werkte ik bij verschillende bureaus, zoals studio Valkenier, Merkx + Girod (nu overgegaan in Merk X) en Fokkema en partners. Sinds 2014 ben ik zelf actief onder de naam 1House. Een concept dat aanvankelijk bedoeld was voor zelfbouwers, maar inmiddels met name gespecialiseerd in geraakt in binnenstedelijk bouwen.

DSC08370.jpg
bottom of page