top of page

Mede-bouwers gezocht voor 
CPO-project
in hartje Rotterdam!

In de populaire wijk het Oude Westen in Rotterdam worden vier eengezinswoningen in de vorm CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) gerealiseerd. De locatie is gelegen aan een groene rustige dwarsstraat in een tegelijkertijd dynamische omgeving en op steenworp afstand van Rotterdam CS.

 

De vier huizen hebben klassieke en rijke uitstraling die past bij de stijl van het Oude Westen. De woningen hebben een oppervlak van ca. 110 m2; 
vier slaapkamers; een groot dakterras (ca. 25 m2 per woning); aparte fietsenberging en een open keuken.


Omdat het nieuwbouw is, zijn de woningen uiteraard nog helemaal naar eigen wensen in te delen. Mocht je interesse hebben in één van deze koopwoningen, stuur dan een mailtje voor meer informatie naar: info@1house.nl.

Je eigen unieke huis bouwen, 
met hulp van een architect.
Een goed ontwerp
biedt meerwaarde...

1House is begonnen als initiatief van architecten voor mensen die hun eigen huis willen bouwen.

 

Daarmee spelen wij in op de trend van vrije kavel bouw die wij in heel Nederland zien opkomen. Wij hebben onder andere advies gegeven aan of gewerkt met de Kavelwinkel Almere, Gemeente Heusden en Spoorzone Delft.

 

Hier vind je een korte uitleg van hoe het werkt.

Voor het ontwerpen van een huis, gebruikt 1House vaak een aantal vaste onderleggers, die een leidraad kunnen vormen voor het uiteindelijke ontwerp. We beginnen daarbij meestal met de indeling en vergelijken meerdere opties.

 

Wanneer de indeling is bepaald, gaan we kijken naar gevels en materialen. Deze bepalen ook erg de sfeer van je woning. De architect kan je begeleiden een keuze te maken, die past bij jullie stijl, budget en woonwensen. Zo ontstaat op een snelle manier echt je eigen unieke woning. 

1House staat voor een open en heldere communicatie naar onze opdrachtgevers toe. Vooraf wordt jullie de prijs gegeven. Deze prijs omvat alle ontwerpkosten tot en met de oplevering. Hierdoor weet je waar je aan toe bent.

 

Bij het bepalen van de bouwkosten, denken wij altijd mee met de aannemer, waardoor dingen vaak slimmer en goedkoper opgelost kunnen worden. 

Wij doen er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden voor de laagste prijs.

Altijd een vaste prijs
bottom of page