top of page

Vakantiewoning Oostkapelle


In deze woning zijn wij vooral heel creatief omgegaan met ruimte. Op 50 m² is hier een drie-kamerwoning gerealiseerd met twee behoorlijk ruime slaapkamers. De trus is hier, dat de woning nauwelijks verrkeersruimte bevat. Slechts 1 m² wordt gebruikt als kleine gang tussen de woon- en de master bedroom. Direct aan de gang gelegen bevinden zich de douche en het toilet. Beide slaapkamers hebben ruimte voor een tweepersoonsbed en een wastafel. Verder heeft de woning ook geen aparte badkamer. Dit klinkt wellicht als een houtje-touwtje oplossing, maar zoals je op de foto's ziet is het erg mooi geworden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page