top of page

Spectaculaire parken & Culturele parels in Parkstad Limburg

Onlangs heeft 1House meegewerkt aan een plan voor verdere uitwerking van de 'Leisure ring' in Parkstad Limburg. Deze nieuwe provinciale weg is een samenwerking tussen verschillende gemeenten en landschappelijk ontworpen voor Dirk Sijmons. De nieuwe weg beweegt zich door het prachtige Limburgse landschap en verbindt de reeds bestaande recreatieve voorzieningen met elkaar. Op dit moment wordt nagedacht over een nieuwe marktpositie en identiteit voor Parkstad. 1House heeft meegedacht in de zoektocht naar nieuwe identiteit door op ruimtelijk niveau naar de bestaande omgevingskwaliteiten te kijken. Het nieuwe concept verbindt de bestaande culturele parels die Limburg rijk is met nieuw aan te leggen spectaculaire recreatieve parken. Deze stedelijke parken onderscheiden zich van het bestaande Limburgse landschap en zullen zich verweven door het stedelijk weefsel van de verschillende gemeenten (o.a. Kerkrade, Heerlen en Landgraaf).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page